Vilka är vi?

 
Till och med den 23 oktober är jag i Sverige. Sedan åker jag till USA och stannar där till mitten på januari. Jag har jobbat längst men arbetar minst…Ser mig själv som glad och sprallig, tror jag. Älskar verkligen mitt jobb och mina kunder. Ja, så är det faktiskt! Semestrar är också min livsstil. se det som att jag har EXTRA energi när jag väl jobbar. Lite galen och tokig vet ni ju att jag är, men kul har vi!
 
 
Nu är jag äntligen tillbaka igen, med ny energi, efter mina två mammaledigheter. Ska bli superkul att få träffa både gamla som nya kunder. För mig är det viktigt att alltid lyssna på varje kunds önskemål och att tillsammans få skapa någonting så att ni kunder blir nöjda med resultatet. Innan barnen jobbade väldigt mycket, men nu kommer det bli lite mer begränsat. Både dag och kvällstider kommer finnas. Välkomna och hoppas vi ses!
 
Rysska som jag är, pratar jag både ryska och svenska. Men jag skrattar på svenska!! Mina kunder är speciella för mig och vill ofta ha något annorlunda, och det passar mig som handsken. Jag gillar verkligen utmaningar. Uppsättningar lägger jag gärna lite extra krut på. Så ska du bli festfin…då är jag den rätte!
 
 
 
 
 
Den 2 oktober välkomnar vi en till tjej till vårt team. Lia har jobbat i 8 år som frisör och har äntligen tagit steget till företagande och valt att bli en av oss. Tillsammans kommer vi bygga ett varmt och välkomnande team. Vi hoppas du ska trivas hos oss. Varmt välkommen!

Boka tid